Fyra ord som betyder mycket för oss

 

Miljö

Miljö är vårt huvudtema. Vår ambition är att ligga främst inom miljövänliga budtransporter. Därför använder vi bara cykelbud och miljöbilar, ekologiska uniformer och vindkraft-el. Vi inne- har dessutom Naturskyddsföreningens licens Bra Miljöval!

 

Personlighet

Vi har varit i budbranschen sedan 1985. Samtidigt som vi vuxit har vi månat om att behålla det lilla företagets personliga service. Vi lägger stor vikt vid att lära känna dina behov. När du kontaktar oss hamnar du aldrig i ett callcenter utan talar med någon som känner dig som kund. Vi ser oss också som representanter för dig och ditt företag när vi levererar till din kund.

 

Engagemang

Vattna blommor i hemmet? Handla korvbröd mitt i natten till personalfesten? Det är bara ett par exempel på uppdrag som vi utfört. Vi säger aldrig nej till våra kunder och finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

 

Social hållbarhet

Vi vill enkelt uttryckt vara ett bra företag. Dels förstås genom vår affärsidé att utföra verkligt miljövänliga transporter och låta miljöaspekter styra våra val av leverantörer. Naturligtvis har vi kollektivavtal och schyssta villkor.