Rätt pris!

Vi har utvecklat vår prismodell för att passa fler specifika uppdrag.

OBS! Scrolla ned för att se all information!

Zonkartan här bredvid visar vår ungefärliga zonindelning som ligger till grund för vår prissättning. Kartan ska ses som en indikation och är inte exakt. Om du är osäker på vilken zon du "tillhör" eller liknande så går det bra att kontakta oss för exakt besked. Mälaren skiljer norrzoner från söderzoner och om en transport ska ske exempelvis från zon 4 norr (grön) till zon 4 söder (grön) debiteras för sju zoner och det är då femte, sjätte och sjunde zonpriset anbänds. De grå fälten på kartan utanför gröna zonen är INTE zoner.


Priserna under kartan är våra grundpriser för gods som kan transporteras med kombibil, moped eller cykel.


Utöver dessa priser kan det tillkomma kostnader för väntetid, last & loss mm. För större gods som kräver skåpbil eller lastbil med baklyft har vi samma zon- och tidsindelningar men för att inte göra denna sida för rörig så mailar vi gärna dessa priser på begäran. Det går naturligtvis också bra att fråga om pris vid bokning av bud.

 

5-timmars: Vi hämtar och levererar inom fem timmar.

3-timmars Vi hämtar och levererar inom tre timmar.

2-timmars: Vi hämtar och levererar inom två timmar.

1-timmes: Vi hämtar inom en timme och levererar direkt.

Direkt: Vi hämtar inom 15 minuter och levererar direkt.  


Tiderna är beroende av rådande trafiksituation och garantier kan inte lämnas. Vi gör dock alltid vårt bästa och är duktiga på att återkoppla om vi ser att vi inte kommer kunna hämta eller leverera i tid. Orsaker till detta kan vara kraftiga köer, väderförhållanden, avspärrningar mm.


Priserna gäller helgfria vardagar 8-17. Vi utför leveranser dygnet runt, så länga de är förbokade, under kontorstid 8-17

och då debiteras jourpriser.


Moms tillkommer på samtliga priser.