Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper dig med snabba miljömärkta transporter med vår egen miljöbilsflotta inom hela Storstockholm. För transporter i övriga landet använder vi även externa transportsätt såsom buss-, långtradar- och flygtransporter för bästa miljömässiga logistik.


Som din budpartner ställer vi upp på det mesta och vi säger aldrig nej till våra kunder. Alla förare har handdatorer där mottagaren signerar leveransen och du kan själv se status för alla dina bud på vår kundwebb. Alla transporter utförs enligt Allbud 98 och Alltrans 2007.

 

Klicka på knapparna nedan så får du veta mer om våra olika fordonstyper.

Miljövänligare än så här blir det inte. Till alla mindre försändelser inom Stockholm använder vi cykelbud i första hand och debitering sker enligt zonprislistan.

Name: Cykel3 Dimensions: 116 x 180 Type: .png Filename: Cykel3.png

Våra personbilar är alla miljöbilar enligt Stockholms Stads riktlinjer. Det innebär att de drivs på förnyelsebart bränsle såsom biogas eller etanol. För bilbud debiteras enligt zonprislistan och så länge godset storleksmässigt går in i en kombibil med fällda säten så gäller de priserna. Även om vi hämtar med skåpbil så gäller zonpriserna om godset skulle få plats i en kombibil.

Name: Bil Dimensions: 130 x 337 Type: .jpg Filename: FordFocus2.jpg

Vi har skåpbilar i storlek från 4 kbm till 10 kbm som drivs på biogas eller etanol. Priset är samma för alla storlekar och vi debiterar per timme.

Name: Skåpbil Dimensions: 135 x 330 Type: .jpg Filename: VWTransporter2.jpg

För tyngre gods såsom palltransporter som kräver baklyft använder vi biogasdrivna lätta lastbilar som klarar upp till fem EU-pallar och en vikt om max ett ton. För riktigt tunga transporter så finns inga miljöalternativ ännu och då använder vi dieseldrivna fordon med miljöklass 2007. Dessa klarar upp till 15 EU-pallar och en vikt om fem ton. Så snart någon fordonstillverkare erbjuder miljöbil även som tung lastbil kommer vi att investera i dessa.

Ny Lastbil